SC BROOKY LONG SRL a fost o companie cu capital romano-german, infiintata in 1994 si avand ca domeniu de activitate conform codului CAEN 3109 – fabricarea anumitor elemente de mobilier. La inceputul anului 2003 se produce o schimbare radicala in organigrama companiei, in urma cumpararii de parti sociale de sort Despre Noicatre SC DIRKSEN SPECIAL BETON SRL prin d-nul Marius Gaidos, devenind asociat unic al SC BROOKY LONG SRL.

Inca din 1994 compania s-a afirmat drept un bun partener de afaceri si o firma care ofera clientilor produse la cele mai inalte standarde calitative. Beneficiind de o hala proprie de productie la Lugoj dotata cu linii de fabricatie germane si italiene, mecanizate si controlate pe toate fazele de lucru si de un personal calificat, societatea a obisnuit numerosii sai clienti cu unele dintre cele mai bune produse din vestul tarii. BROOKY LONG executa montajul produselor realizate cu echipe speciale de montaj, avand in dotare toata gama de utilaje si scule necesare. Iata doar cateva dintre argumentele forte care definesc activitatea si experienta BROOKY LONG in domeniul mobilierului insa nu ne oprim aici.
Va invitam sa vizionati sectiunile site-ului pentru a afla mai multe detalii despre produsele noastre, modul de lucru, precum si a primi recomandarea importantilor nostri clienti cu care am colaborat de-a lungul timpului.